Vi beklagar att du vill stänga ditt kundkonto hos OUTFITTERY.


Bara några frågor innan du går,

istället för att stänga ditt kundkonto:



Vill du hellre deaktivera våra nyhetsbrev?


Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att använda länken du finner i varje nyhetsbrev eller ändra dina kontaktinställningar direkt via ditt kundkonto.

Du kan också kontakta vår kundtjänst och begära att avregistreras från vidare utskick – skriv bara ett meddelande till service@outfittery.se.



Vill du hellre pausa din Autopilot?


Om du har ett aktivt Autopilotabonnemang men inte vill motta fler boxar för tillfället kan du enkelt pausa eller deaktivera Autopiloten.


På så sätt kommer du kunna behålla alla fördelar som ditt OUTFITTERY-konto erbjuder dig:


  • Du kan beställa favoritplagg på nytt (beroende på tillgänglighet)
  • Du har tillgång till din orderhistorik
  • Du behåller din tillgång till ditt Showroom: där ett urval av artiklar från våra senaste kollektioner presenteras för dig – baserat på dina tidigare gilla-markeringar och artiklar du behållit från tidigare ordrar.
  • Alla dina önskemål, preferenser, storlekar etc. lagras bekvämt om du skulle vilja beställa igen.



Radera ditt kundkonto – Så här fungerar det

Om du vill radera ditt kundkonto, kommer vår kundservice att hjälpa dig, även om vi är ledsna för att du lämnar oss.


Skriv bara ett meddelande till oss och begär att kundkontot raderas via service@outfittery.se eller använd vårt kontaktformulär.


När din förfrågan har behandlats kommer vi skicka ett bekräftelsemejl till dig.



Viktig anmärkning:


Vänligen observera att vi endast kan radera ditt kundkonto om

  • Inga beställningar är på väg till dig och returer du skickat har tagits emot
  • Alla utestående belopp har betalats
  • Du inte har någon utestående återbetalning som ska behandlas


Ytterligare anmärkning:


Om ditt kundkonto har deaktiverats sedan tidigare, kan du med samma mejladress aktivera ett nytt kundkonto vid ett annat tillfälle när det passar dig.

I det här fallet skapar du helt enkelt en ny profil med samma användarnamn och lösenord.

Observera att det tyvärr inte är möjligt att återställa ditt kundkonto efter detta raderats.


Sekretesspolicy


Vänligen observera att dina personuppgifter som behandlats av oss inte kommer raderas direkt i samband med uppsägningen och stängningen av ditt kundkonto. 

Ditt kundkonto kommer dock att stängas och spärras för vidare användning. Vi har rätt och skyldighet att behålla dina personuppgifter.

Läs mer om vår sekretesspolicy här: https://www.outfittery.se/privacy