Precis som tidigare är vårt mål att ge dig bästa möjliga service. Här är några saker som ändrats:

• Din stylist har ett större urval märken att välja plagg åt dig från.

• Du har 7 dagar på dig att prova kläderna, och bestämma vad du vill behålla. Sedan sammanslagningen har vi haft möjlighet att göra förbättringar när det kommer till frakt och retur. Bland annat kan du nu alltid returnera boxen hos det ombud där du hämtade ut den.

• Vi har förenklat betalningsprocessen:

• När boxen skickats får du en faktura för hela innehållet.

• Precis som tidigare betalar du endast för de artiklar du behåller. När vi tagit emot din returbox får du en kreditnota för de returnerade artiklarna, samt en en redogörelse för de artiklar du valt. Du kan enkelt se vad du ska betala.

• Hos OUTFITTERY har din stylist bättre möjlighet att skicka precis det du behöver. Du kan till exempel be om att få förslag på en viss typ av plagg, och inte nödvändigtvis hela outfits. Låt oss bara veta vad du behöver, så tar vi hand om det!

• Boxplan heter nu Autopilot. Som vanligt är tjänsten flexibel, och du kan ändra dina inställningar i ditt användarkonto.

• Vi har flera bra idéer om hur vi kan göra tjänsten bättre för dig. Vi håller dig uppdaterad om nya funktioner och uppdateringar.