Så snart du mottagit din förhandsvisning via mejl eller sms har du möjlighet att lämna feedback till din stylist under 24h. Om du inte gillar en specifik artikel kan du enkelt klicka på 'ersätt artikel', din stylist kommer sedan ersatta artikeln med en annan baserad på din feedback/kommentar, så att du endast mottar artiklar du faktiskt vill ha.

Det är viktigt att du lämnar din feedback direkt i förhandsvisningen, så att din stylist har tillgång till dina kommentarer innan de 24 timmarna gått ut. Om du istället väljer att skicka oss ett mejl eller ett sms med din feedback, kan det dessvärre hända att din stylist inte hinner få informationen innan din beställning skickas.

Alla artiklar som du inte kommenterar kommer din stylist att skicka till dig.
Om du skulle vara nöjd med ditt personliga urval kan du enkelt klicka på 'skicka feedback'. Med detta klick kommer din stylist veta att du har sett och godkännt förhandvisningen och att denna kan skickas ut - även om 24 timmarna ännu inte har gått ut.
Oroa dig inte om du inte hade tid att kika på din förhandsvisning, vi skickar ditt urval som vanligt till ditt närmaste postombud så att du kan prova allt hemma i lugn och ro. Artiklar du inte gillar kan du enkelt skicka tillbaka till oss helt gratis.