"OUTFITTERY erbjuder följande betalningssätt: kreditkortsbetalning, betalning mot faktura samt via PayPal.

Kreditkort

Om du väljer att betala med kreditkort, kommer det utestående beloppet för de artiklar du behållt debiteras när vi mottagit din eventuella retur. Vi ber dig vänligen returnera eventuella oönskade plagg inom 7 dagar efter att du hämtat din OUTFITTERY-box hos ditt postombud. Om ingen retur mottagits innan ditt förfallodatum infaller, kommer det fulla beloppet debiteras från ditt kreditkort.

Faktura

Din faktura skickas till dig per mejl i samband med att din beställning skickas från oss. På fakturan finner du all nödvändig betalningsinformation. Vi ber dig vänligen överföra det utestående beloppet inom 14 dagar efter din box har hämtats ut från ditt postombud. Vi kan tyvärr inte garantera faktura som betalningssätt för varje ny kund, utan vilka betalningssätt som är tillgängliga beror på resultatet av den kreditupplysning som görs i samband med att du registrerar dig hos OUTFITTERY.

PayPal

Hos OUTFITTERY har du även möjligheten att snabbt och säkert betala via ditt PayPal-konto. Välj PayPal som betalningsmetod och du kommer omdirigeras direkt till PayPal via ett nytt fönster. Där kan du logga in direkt med dina användardata och bekräfta betalningen. Om du inte har ett PayPal-konto kan du också logga in som gäst eller öppna ett nytt PayPal-konto och sedan genomföra betalningen.

Vi ber dig vänligen returnera eventuella oönskade plagg inom 7 dagar efter att du hämtat ut din OUTFITTERY-box hos ditt postombud. Om ingen retur mottagits innan ditt förfallodatum infaller, kommer det fulla beloppet debiteras från ditt PayPal-konto.

[PICTURE]

OUTFITTERY förbehåller sig rätten att inte erbjuda individuella betalningsmetoder eller endast för enskilda beställningar, samt förskottskrav (deposition) på 1600 kronor.