OUTFITTERY erbjuder följande betalningssätt: kreditkortsbetalning, PayPal.

Kreditkort

Om du väljer att betala med kreditkort, kommer det utestående beloppet för de artiklar du behållt debiteras när vi mottagit din eventuella retur.

Vi ber dig att vänligen returnera eventuella oönskade plagg inom 7 dagar efter att du hämtat ut din OUTFITTERY-box hos ditt postombud. Om ingen retur mottagits innan ditt förfallodatum infaller, kommer det fulla beloppet debiteras från ditt kreditkort.

PayPal

Hos OUTFITTERY har du även möjligheten att snabbt och säkert betala via ditt PayPal-konto. Välj PayPal som betalningsmetod och du kommer omdirigeras direkt till PayPal via ett nytt fönster. Där kan du logga in direkt med dina användardata och bekräfta betalningen. Om du inte har ett PayPal-konto kan du också logga in som gäst eller öppna ett nytt PayPal-konto och sedan genomföra betalningen.

Vi ber dig att vänligen returnera eventuella oönskade plagg inom 7 dagar efter att du hämtat ut din OUTFITTERY-box hos ditt postombud. Om ingen retur mottagits innan ditt förfallodatum infaller, kommer det fulla beloppet debiteras från ditt PayPal-konto.

OUTFITTERY förbehåller sig rätten att inte erbjuda individuella betalningsmetoder eller endast för enskilda beställningar, samt förskottskrav (deposition) på 1600 kronor.