Logga in på din kundprofil.

I det övre högra hörnet kan du klicka på menyn nedanför ditt namn och välja 'Mina betalningsätt'.

[PICTURE]

Du kommer nu se en överblick över dina beställningar och möjligheten att registrera ett kreditkort. Så snart kreditkortet har laddats upp, kommer ett grönt bekräftelsemeddelande synas högst upp på sidan.

Ditt kreditkort kommer aktiveras och debiteras först efter att du genomfört en ny beställning.

Skulle det dock finnas en öppen beställning och ett tidigare uppladdat kreditkort som du inte längre vill använda, eller som inte längre är giltigt, är det möjlitg att betala denna beställning med ditt nya uppladdade kort.

[PICTURE]

Om du får upp ett felmeddelande, börja vänligen med att se över de angivna uppgifterna. Om det inte löser problemet, vänligen kontakta vår kundservice på service@outfittery.se.

[PICTURE]