Det är möjligt att inloggningsuppgifterna du anger vid inloggningen inte stämmer överens med informationen som finns registrerad i vårt system. Alternativt var mejladressen och lösenordet felaktigt angivna under registreringen. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på 'Logga in' och sedan 'Glömt lösenord', antingen i appen eller på vår hemsida. Om du inte kommer ihåg vilken mejladress som du registrerat ditt konto under, är du välkommen att skicka ett mejl till vår kundtjänst via service@outfittery.se.