Skulle det uppstå problem i samband med registreringen av ditt användarkonto, skicka då vänligen ett mejl till oss på service@outfittery.se, så hjälper vi dig. Om du redan har ett användarkonto hos OUTFITTERY, klicka på "glömt lösenord" för att återställa ditt lösenord. Alternativt, om inget av dessa alternativ hjälper, kan du testa att kontrollera webbläsaren som du använder. Det är möjligt att du måste uppdatera din webbläsare för att kunna registrera dig.