Självklart! Du kan antingen logga in på OUTFITTERY-appen och klicka på 'Min profil' längst upp till vänster på huvudskärmen, eller så kan du logga in på vår hemsida och klicka på 'Min profil' där. Här kan du lägga till eller uppdatera bilder på dig själv, ändra dina personliga uppgifter, dina storlekar, prispreferenser och välja betalningsmetod. För en översikt över dina beställningar, klicka på 'Mina beställningar'. Du får då en översikt över alla aktiva och slutförda beställningar. Översikten finns tillgänglig på webbplatsen och via appen.