Zodra je de melding hebt ontvangen per e-mail (of sms) dat je preview klaatstaat, heb je 24 uur de tijd om je stylist feedback te geven. Als je een artikel wilt vervangen kun je dit aangeven. Je stylist zal het artikel dan weglaten en iets anders uitzoeken. Je kunt ook per item feedback geven. We raden aan om alleen via de preview feedback te geven en niet per sms of e-mail. Op deze manier zal je stylist de feedback op tijd ontvangen om nog aanpassingen te kunnen doen.

De items die geen feedback hebben gekregen zullen verstuurd worden door je stylist. We vragen je op te klikken op "verzend feedback", ook als je alle items leuk vindt, ook als de 24 uur nog niet voorbij zijn. Zo zal je stylist weten dat je de selectie hebt gezien en dat de box verstuurd kan worden.

Maak je geen zorgen als je geen tijd hebt om de preview te bekijken. We sturen de selectie op nadat de previewtijd voorbij is zodat je alles thuis rustig kunt bekijken. Items die je niet wilt houden stuur je dan simpelweg, kosteloos terug.