U hebt de volgende betalingsmogelijkheden: vooruitbetaling via overschrijving, betaling per creditcard, betaling op rekening en PayPal.

Rekening

Aankoop op factuur: bij aankoop op rekening moet het factuurbedrag worden betaald op de kalenderdag die op de factuur is vermeld. De manier van kopen op rekening is niet van toepassing op alle aanbiedingen en vereist onder andere een succesvolle kredietcontrole door OUTFITTERY.

Creditkaart

Als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen, bent u over het algemeen verplicht om zekerheid te stellen voor de verzonden goederen. Uw creditcard wordt pas belast nadat u heeft besloten welke items u wilt behouden. Je hebt 7 dagen om alle outfits uit de verpakking te proberen en ze naar ons terug te sturen. Uw creditcard wordt dan gedebiteerd voor het bedrag van de bewaarde items.

Betaling

Als u ervoor kiest om vooraf te betalen, ontvangt u van OUTFITTERY een factuur voor het bedrag van de goederen die voor de proef zijn verzonden, nadat u uw kledingstijl heeft afgesproken en de goederen heeft samengevoegd. De levering vindt plaats na ontvangst van de overschrijving op de rekening van OUTFITTERY.

Paypal

Met OUTFITTERY hebt u de mogelijkheid om uw factuur- of voorbetalingsbedrag veilig en snel via uw PayPal-rekening te betalen. Selecteer eenvoudig "PayPal" voor de betalingsmethode en u wordt rechtstreeks doorverwezen naar PayPal via een nieuw venster. Daar kunt u direct inloggen met uw gebruikersgegevens en de betaling bevestigen.
Als u geen PayPal-account hebt, kunt u ook inloggen als gast of een PayPal-account openen en vervolgens de betaling uitvoeren.

Voor je OUTFITTERY-vak heb je 14 dagen om alle outfits uit te proberen en bepaal je vervolgens welke outfits je wilt houden. Alleen dan wordt uw PayPal-rekening in rekening gebracht.

OUTFITTERY behoudt zich het recht voor om geen individuele betaalmethoden aan te bieden of alleen voor bepaalde bestellingen of een pre-autorisatie (borg) van 150 EUR.