Als je tevreden bent met de persoonlijke keuze van jouw stylisten en ons wilt aanbevelen aan een vriend, dan kunt je de bijgevoegde kortingsvoucher gebruiken om aan een vriend te geven.

De ontvanger kan de kortingscode rechts invoeren bij het bestellen onder het adresveld of via de iOS-app in het menu onder de klantgegevens. Houd er rekening mee dat deze voucher alleen geldig is voor nieuwe klanten en een minimale bestelwaarde heeft.