Als je niet kunt inloggen in je account, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Ofwel komen gegevens niet overeen met de gegevens die bij de aanvraag zijn opgeslagen, of e-mailadres en/of wachtwoord zijn niet correct ingevoerd. Als je je e-mailadres of wachtwoord niet meer herinnert dan kan op de in het loginpagina een nieuw wachtwoord worden opgevraagd. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice via service@outfittery.nl/be