Als je problemen hebt met de registratie dan kan het zijn dat je een verouderde versie van de browser gebruikt. Is registratie nog steeds niet mogelijk na het updaten van de browser, dan kunnen er problemen met de browserinstellingen of met het IP-adres zijn. Als je e-mailadres reeds is vergeven, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de login-functie. Indien je geen mogelijkheid hebt om de registratie op een andere pc uit te voeren, neem dan contact op met onze klantenservice.