Er zijn drie manieren om uw persoonlijke selectie bij uw stylist te bestellen:

1. Telefoongesprek inplannen.
Tijdens een telefoongesprek laat je je stylist weten wat je wilt ontvangen. Log hiervoor in op onze website met uw OUTFITTERY-inloggegevens en selecteer "Een gesprek inplannen".

2. Bestellen zonder telefonische afspraak
Meld je hiervoor aan via onze website en doorloop ons bestelproces of selecteer "Online bestellen" in uw al bestaande profiel bij ons.

3. Preview verzoek
Je bestelt een persoonlijke selectie zonder eerst contact op te nemen met je stylist. Wanneer je de preview optie kiest krijg je 24 de tijd om feedback te geven. Binnen deze tijd kan je stylist de items nog aanpassen zodat je items ontvangt die goed bij je passen. Na 24 uur zal de selectie worden verstuurd.