Er zijn drie manieren om uw persoonlijke selectie bij uw stylist te bestellen:

1. Telefoongesprek inplannen.
Tijdens een telefoongesprek laat je je stylist weten wat je wilt ontvangen. Log hiervoor in op onze website met uw OUTFITTERY-inloggegevens en selecteer "Een gesprek inplannen".

2. Bestellen zonder telefonische afspraak.
Meld je hiervoor aan via onze website en doorloop ons bestelproces of selecteer "Online bestellen" in jouw bestaande profiel bij ons.

3. Preview verzoek.
Je bestelt een persoonlijke selectie zonder eerst contact op te nemen met je stylist. Wanneer je de preview optie kiest krijg je 24 uur de tijd om feedback te geven. Binnen deze tijd kan je stylist de items nog aanpassen zodat je items ontvangt die goed bij je passen. Na 24 uur zal de selectie worden verstuurd.