Har du lyst til at spille et lille spil?

"Fuldtræffer" er ment som en måde, hvorpå du mere detaljeret kan vise os, hvilke varer du kan lide, og hvilke du ikke kan lide.

På denne måde lærer vi din smag endnu bedre at kende og kan sende dig et endnu bedre personligt udvalg.  Vi arbejder allerede på snart at tilbyde denne service til vores kvindelige kunder.

Du kan starte og stoppe spillet når som helst – der er intet start- eller slutpunkt.

Forresten: Du kan spille spillet, så tit du vil.

Sådan fungerer det:

I normal spiltilstand vises forskellige elementer fra alle kategorier.

Hvis du kan lide det viste element, skal du klikke på hjertet -
Hvis du ikke kan lide det, skal du klikke på X.

Du har også mulighed for at vælge en kategori (eller flere) og spille spillet fx kun med T-shirts. Klik på ikonet i øverste venstre hjørne, og vælg kategorien /kategorierne.

Efter en tur vil du altid få vist den aktuelle score:

Du kan fortsætte med at spille, anmode om en boks eller blot lukke spillet:

Dine likes/dislikes vil derefter blive behandlet og vist til dine stylister, så det kommende personlige udvalg vil matche dine præferencer endnu mere præcist.