I det første trin bedes du fortælle os, hvilke artikler du vil returnere, og give din stylist værdifuld feedback om det personlige udvalg.

Det gør du ved at logge ind på din OUTFITTERY-konto og gå til Mine bestillinger.

Der åbner du bestillingen og klikker på Online returnering, hvor du med blot få klik kan fortælle os, hvad du synes. Du kan også gå direkte til Online returnering ved at scanne QR-koden på bestillingsoversigten med din telefon.

Bemærk, at alle artikler, der returneres til os, skal være ubrugte og uvaskede, og de originale mærker skal sidde på. Selvom du ikke må bruge tøjet, inden du returnerer det, kan du selvfølgelig prøve tøjet på, og det skal du ikke være nervøs for!

Brug den kasse, som varerne ankom i, til returforsendelsen. Hvis kassen var så beskadiget ved ankomst, at den ikke kunne bruges igen, kan du anvende en ren, robust kasse af en passende størrelse, som du evt. har ved hånden. Husk at forsegle en sådan kasse sikkert med tape.

Læg de artikler, der skal returneres, ned i kassen. Før du forsegler kassen, skal du sørge for, at du har vedlagt feedbackformularen, hvis du har udfyldt den, og at den forsendelseslabel, der er påkrævet til returforsendelsen, er blevet taget ud af mappen med feedback-formularen)

Når boksen er klar til at blive sendt, skal du forsegle den omhyggeligt.

Du skal anvende den returadresselabel, du modtog sammen med boksen*. Kontakt kundeservice, hvis du har brug for en ny label eller ikke har fået en. Anbring klistermærket forsvarligt uden på kassen. Sørg for, at adresselabelen fra leveringen til din adresse enten er dækket eller streget over.

Indlevér boksen til dit foretrukne PostNord-servicested.

Boksen skal scannes til forsendelse på servicestedet, og det er vigtigt, at du anmoder om en kvittering for returneringen. Opbevar kvitteringen, indtil vi har bekræftet boksens ankomst. Normalt vil du modtage denne bekræftelse via e-mail inden for syv dage efter returnering af boksen. Kontakt kundeservice, hvis du venter på e-mailen i længere tid end dette.

*Det er vigtigt at bemærke, at vi ikke påtager os noget ansvar for bokse, der returneres via et andet fragtfirma end det foreskrevne, og som sendes med en adresselabel udstedt af OUTFITTERY til en anden adresse end den, der er angivet på den fortrykte label. Labelen giver dig ret til at returnere forsendelsen gratis. Acceptér ikke anmodninger om at betale for returforsendelsen. Hvis der opstår problemer, bedes du kontakte kundeservice for at få hjælp.

Du finder altid vores kontaktoplysninger i sidefoden til højre.