Vi er kede af, at du ønsker at lukke din konto hos OUTFITTERY. 


Bare lige et par spørgsmål, før du går!

I stedet for at lukke din konto:


Vil du nøjes med at holde op med at modtage e-mails fra os?


Du kan altid afmelde dig ved hjælp af afmeldingslinket i de e-mails, du modtager fra os, eller ved at ændre indstillingerne i din konto. Eller du kan kontakte vores kundeserviceteam og anmode om at afmelde dig. Skriv blot en besked til service@outfittery.dk.




Vil du hellere sætte din Autopilot på pause?


Hvis du har et aktivt autopilot-abonnement, men ikke ønsker at modtage personlige udvalg for øjeblikket, kan du bare sætte autopiloten på pause eller deaktivere den.


På denne måde beholder du alle de fordele, som din OUTFITTERY-konto tilbyder dig:


  • Du kan genbestille favoritter, som du allerede har (hvis de er tilgængelige)
  • Adgang til din bestillingshistorik
  • Adgang til dit showroom: Her får du præsenteret et personligt udvalg af artikler fra vores seneste kollektioner baseret på dine tidligere likes og beholdte artikler.
  • Alle dine ønsker, præferencer, størrelser osv. opbevares nemt og bekvemt for det tilfældes skyld, at du ønsker at bestille igen.




Lukning af konto – Sådan fungerer det  


Hvis du gerne vil annullere din kundekonto, vil vores serviceteam hjælpe dig, selvom vi er kede af, at du forlader os. 

Skriv en besked til os med en anmodning om sletning af din konto til e-mail-adressen service@outfittery.dk, eller brug vores kontaktformular. Når din anmodning er blevet behandlet, sender vi dig en bekræftelsesmail.


Vigtigt:


Bemærk, at vi kun kan lukke din konto, hvis følgende er opfyldt:

    • Ingen bestillinger er på vej til dig, og varer, du har sendt tilbage, er modtaget

    • Alle udestående beløb er betalt

    • Du har ingen kreditsaldo, og du venter ikke på behandling af en refusion.


Yderligere bemærkning:


Hvis din konto er blevet deaktiveret, kan du aktivere en ny konto igen senere med den samme e-mailadresse.


Bemærk, at det desværre ikke er muligt at gendanne din gamle konto med alle dine præferencer efter sletning (størrelser, budgetter, osv.).




Databeskyttelse


Bemærk, at med annullering og lukning af din kundekonto vil dine personoplysninger, som vi har behandlet, ikke blive slettet med det samme. Din kundekonto vil dog blive lukket og blokeret for videre brug. Vi har ret og pligt til at opbevare dine personoplysninger. Læs mere om databeskyttelse her