Vi stræber efter at give dig den bedste serviceoplevelse. Her ser du, hvad der er nyt for dig:

• Din stylist har et større udvalg af mærker til dig

• Du har 7 dage til at prøve dit nye udvalg af tøj og bestemme, hvad du ønsker at beholde. I kraft af at vi er gået sammen, kan vi nu arbejde med et større udvalgt af fragtfirmaer. I Danmark kan du returnere din box med PostNord.

• Vi har gjort betalingsprocessen mere ligetil:

• Når vi sender din box, får du en faktura for alle de varer, den indeholder.

• Som vanligt betaler du kun for det, du beholder. Når vi får din returpakke, får du en kreditnota for de returnerede varer og en liste over alle de varer, du har beholdt. Så nu er det endnu lettere at holde styr på, hvad du har brugt på dit yndlingstøj!

• Nu vi taler om tøj - hos OUTFITTERY kan du også bede din stylist om at sammensætte et endnu mere individuelt tilpasset udvalg at tøjkategorier, og det behøver ikke være komplette sæt. Så bare fortæl os, hvad du har brug for til den næste sæson, og så ordner vi det hele for dig!

• Boxplaner hedder nu Autopilot. Som normalt kan du få adgang til dine indstillinger i din nye OUTFITTERY-profil.

• Vi har mange flere ideer til, hvordan vi kan forbedre servicen og give dig nye funktioner. Hold dig opdateret!