Vi har allerede forberedt din profil (med den samme mailadresse, som du brugte til at registrere dig hos The Cloakroom, og det eneste, du nu skal gøre, er at vælge en adgangskode.

For at gøre dette kan du gå ind på outfittery.dk/register/activateAccount og bede om at få nulstillet din adgangskode for din konto derinde. Når du vælger din adgangskode til din OUTFITTERY konto, vil vi med glæde sammensætte dit næste personlige udvalg af tøj.