OUTFITTERY tilbyder følgende betalingsforme: Kortbetaling, fakturabetaling samt PayPal.

Kreditkort:

Hvis du vælger at betale med kort, debiteres det udestående beløb for de varer, du har beholdt, når vi modtager din eventuelle returnering af uønsket varer. Vi beder dig om at returnere uønskede varer inden for 7 dage efter, at du har afhentet din OUTFITTERY-boks fra dit postagent. Såfremt at vi ikke modtager din returnering indenfor den givne frist, vil det fulde købsbeløb blive debiteret.

Faktura:

Din faktura vil blive sendt til dig elektronisk via e-mail, når din ordre er sendt fra os. Du finder alle de nødvendige betalingsoplysninger på fakturaen. Vi beder dig om, at overføre det udestående beløb inden for 14 dage efter, at du har afhentet din OUTFITTERY ordre. Vi kan desværre ikke garantere en faktura som betalingsmetode for hver ny kunde, men hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige, afhænger af resultatet af den kreditrapport, der er lavet i forbindelse med tilmeldingen til OUTFITTERY.

PayPal:

På OUTFITTERY har du også mulighed for at betale hurtigt og sikkert via din PayPal-konto. Vælg PayPal som betalingsform, og du bliver omdirigeret direkte til PayPal via et nyt vindue. Der kan du logge ind direkte med dine brugeroplysninger og bekræfte betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du også logge ind som gæst eller åbne en ny PayPal-konto og derefter foretage betalingen.

Vi beder dig om at returnere uønskede vare(r) efter 7 dage. I tilfælde af, at vi ikke modtager din returnering indenfor den givne frist, debiteres det fulde beløb fra din PayPal-konto.

OUTFITTERY forbeholder sig ret til ikke at tilbyde individuelle betalingsmetoder eller kun for individuelle ordrer samt forudbetaling med eventuelt depositum.