Log ind på din kundeprofil.

I øverste højre hjørne kan du klikke på menuen under dit navn og vælge 'Mine betalingsmetoder'.

[PICTURE]

Du vil nu se et overblik over dine ordrer og muligheden for at registrere et kreditkort. Så snart kreditkortet er registeret, vises en grøn bekræftelsesmeddelelse øverst på siden.

Dit kreditkort aktiveres og debiteres først, når du har lavet en ny ordre.

Men skal der være en åben ordre og et tidligere debiteret kreditkort, som du ikke længere vil bruge, eller som ikke længere er gyldigt, er det muligt at betale denne ordre med det nye kort som du har registeret.

[PICTURE]

Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du starte med at gennemgå de angivne oplysninger. Hvis dette ikke løser problemet, bedes du kontakte vores kundeservice på service@outfittery.dk

[PICTURE]