Hvis du er flyttet til et andet land, så tjek venligst om vi tilbyder vores service i det pågældende land. Gør vi det, så vil vi desværre skulle være nødt til at slette din kundeprofil og oprette en ny med den opdateret adresse, da det ikke er muligt at have to profiler hos os.

Kontakt venligst vores kundeserviceafdeling, så de kan hjælpe med at slette din konto. Det kan tage et par dage før, at det bliver opdateret i vores system.