Kan du ikke registrere dig? Send os en mail på service@outfittery.dk, og en af vores mange kundeservicemedarbejdere vil med glæde hjælpe dig. Hvis du allerede har forsøgt at tilmelde dig den samme e-mail-adresse en gang før og indstille et kodeord, skal du klikke på "glemt password" for at nulstille din konto. Alternativt, hvis ingen af disse muligheder hjælper, skal du kontrollere din browser version. Det er muligt, du skal opdatere din browser for at kunne registrere. Vi anbefaler, at du benytter dig af Google Chrome eller Mozilla Firefox.