Du kan komme i kontakt med din stylist på følgende måder:

1. Du synes godt om vores service og vil gerne bestille et nyt udvalg? Klik her for at finde ud af hvordan.

2. Du er ny kunde hos os og vil gerne i kontakt med din stylist inden, at din ordre bliver afsendt til dig? Du kan nemt sende en e-mail til din stylist. E-mail adressen finder i e-mail bekræftelsen af din telefonsamtale.

3. Du har allerede haft en telefonsamtale med din stylist og gemt telefonnummeret? Du kan selvfølgelig kontakte os for, at komme med ændringer af dine ønsker eller efterspørge en forhåndsvisning eller måske at du gerne vil give din stylist feedback.